چگونه نوزاد را از گهواره بگیریم؟

چگونه کودک را از گهواره بگیریم؟

فهرست مطالب این نوشته

برای رشد جسمی و ذهنی، فرزند شما باید خواب و استراحت کافی داشته باشد. همه نوزادان در ماه‌های ابتدایی زندگی خود بیشتر طول روز را می‌خوابند پس داشتن مکانی مناسب و امن برای خواب نوزاد بسیار حایز اهمیت است. مناسب‌ترین گزینه برای خواباندن کودک در زمان نوزادی، استفاده از گهواره می‌باشد. حتی در گذشته نیز برای خوابیدن نوزادان از این ابزار استفاده می شد و در حال حاضر نیز به استفاده از ان تاکید شده است. اگرچه شکل ظاهری گهواره‌های امروزی تغییر بسیاری کرده و قطعا نسبت به گذشته این گهواره‌ها ایمن‌تر شده‌اند. با وجود تمام فواید استفاده از گهواره، ممکن است این سوال پیش بیاید که چگونه نوزاد را از گهواره بگیریم؟ در ادامه این مطلب به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

اهمیت قرار دادن نوزاد در گهواره چیست؟

پس از مدتی که نوزاد رشد می کند لازم است او را از گهواره بگیرید و در تخت خواب در اتاق خودش قرار دهید تا به این شرایط عادت کند.
 نوزادی که در اتاق و تخت خواب خودش می‌خوابد، از شانس بیشتری برای تنظیم چرخه خواب برخوردار است. ولی، نوزادان تنها در چهار تا شش ماهگی می‌توانند آرام کردن خود را یاد بگیرند. قبل از این مدت، باید برای خواب بهتر و استراحت شرایط را فراهم کنید و تنها مزایای اصلی خواب نوزاد در اتاق دیگر، راحتی والدین می‌باشد. برای خواب و استراحت بهتر مادر، خوب است که کودک در اتاق مجزا باشد که به مروز این موضع برای خود کودک نیز بهتر است.

اگر چه برخی مادران تا چند سالگی فرزندشان، در یک اتاق می‌خوابند و این موضوع علاوه بر خستگی مادر به وابستگی کودک می‌انجامد که به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. در صورتی که مادر خسته باشد و از استراحت و خواب کافی برخوردار نباشد، می‌تواند با فرزند خود ارتباط خوبی برقرار کند، در نتیجه این فرزندان گوشه گیر و تنها بزرگ می‌شوند. توجه داشته باشید که کنار نوزاد خوابیدن خطر زیادی دارد و احتمال مرگ نوزاد وجود دارد. پس مادران اگر در ماه‌های ابتدایی تولد فرزند خود نگران تنهایی نوزادشان هستند، می‌توانند از گهواره استفاده کنند و نوزاد خود را در آن قرار دهند. در بازار انواع مختلفی از گهواره یا ننو وجود دارد که شما با توجه به سلیقه خود می‌توانید با خریداری آن، شرایط خوبی را برای خواب و استراحت فرزند خود فراهم کنید.

در واقع، خطرات خواب در گهواره نسبت به خواب در یک بستر بسیار کمتر است. یک نوزاد در گهواره و در اتاق خودش به همان‌ اندازه ایمن است که نوزادی در گهواره خود در اتاق پدر و مادرش قرار گرفته باشد.

چگونه نوزاد را از ننو بگیریم؟

چگونه نوزاد را از گهواره بگیریم؟

هیچ کودکی برای همیشه در گهواره نمی‌خوابد و پس از رسیدن به سن مشخصی باید نوزاد را از گهواره بگیریم. نقل مکان از گهواره به تختخواب ممکن است سبب بروز اختلالاتی در خواب شود که باید به آن توجه داشت.

زمان نقل مکان از گهواره به تخت

نقل مکان نوزاد از گهواره به تخت باید در زمانی انجام شود که مطمئن شوید فرزند شما آسیب نمی‌بیند. اگر فرزند شما در گهواره‌اش بالا و پایین می‌پرد و یا از میله‌های آن خود را آویزان می کند، ضروری است که موضوع انتقال از گهواره به تخت را جدی بگیرید.

اگر کودک شما بی تابی می کند، یا سعی دارد از گهواره بیرون بیاید، بهتر است هر چه زودتر این نقل مکان را جدی گرفته و نسبت به انجام آن اقدام کنید. زیرا ممکن است در اثر این بی تابی کودکتان از گهواره خود را به بیرون پرتاب کند.

ولی اگر فرزندتان بدون هیچ مشکلی درون گهواره می ماند و برای بیرون آمدن از آن تلاشی نمی‌کند، می‌توانید زمان نقل مکان از گهواره به تخت را کمی عقب بیاندازید. ولی به‌طور کلی به شما توصیه می‌کنیم که جابجایی را از هجده ماهگی نوزاد خود آغاز نمایید.

مد نظر داشته باشید که زمان مناسب نقل مکان نوزاد از گهواره به تخت، فقط به مهارت کودک در بالا رفتن از ارتفاع وابسته نیست. در صورتی که منتظر فرزند جدیدی هستید، حداقل شش تا هشت هفته قبل از تولد نوزاد جدید، فرزندتان را به تخت خود منتقل کنید و تا آمدن کودک جدید گهواره را در انباری یا مکان دیگری که در دید فرزندتان نباشد، قرار دهید.
بهتر است این فرایند را در زمانی که فرزند شما از نظر روحی کاملا آماده است و زندگی آرامی دارد، انجام دهید. زیرا کودکان در شرایط بحرانی مانند اسباب کشی خانه، تولد فرزند جدید در خانواده و یا بیماری، نمی‌توانند با تطبیق جابجایی محل خواب و زندگی کنار بیایند و بهتر است این تغییرات در بهترین شرایط زندگی کودک انجام شود.

چگونه نوزاد را از گهواره بگیریم؟

روش انتقال از گهواره به تخت

هنگامی که آمادگی این را دارید تا فرزندتان را به تخت منتقل کنید، برای نتیجه بهتر می‌توانید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. در طول روز، تشک گهواره را برای خواب روزانه بر روی زمین بگذارید و شب‌ها آن را به گهواره برگردانید. زمانی که کودک با خوابیدن بیرون از گهواره تا حدودی آشنا شد، شب‌ها نیز می‌توانید تشک را روی زمین قرار دهید. با قرار دادن تشک گهواره بر روی زمین به دلیل ارتفاع کم، افتادن از باعث صدمه و آسیب کودک شما نمی‌شود. همچنین فرزند شما با تشک کاملا آشنا است و به آن عادت دارد، پس بودن آن در کنارش باعث درک تغییر نمی‌شود.
  2. سعی کنید تا گهواره را با کمک فرزندتان باز کنید. سپس بگذارید برای این کار کودک نیز به شما کمک کند تا احساس خطر نکند.
  3. پس از گذشت یکی دو هفته، تشک جدید را با تشک گهواره تعویض نمایید، زمانی نسبت به انجام این کار اقدام شود که اطمینان یابید، فرزندتان بدون آنکه غلت بزند و از روی تشک بیافتد، قادر است روی تشک بماند. سپس تشک جدید را روی زمین پهن نمایید.
  4. پس از این که کودک شما به تشک جدید عادت کرد، می‌توانید تخت را بیاورید. سپس تشک، بالشت، لحاف و حتی اسباب بازی‌های کودکتان را بر روی تخت قرار دهید. از این طریق کودک دیگر بی تابی نمی‌کند و خیلی سریع می‌تواند خود را با محیط جدید وفق دهد.

خرید اینترنتی گهواره نوزاد از فروشگاه گهواره مهر

امیدواریم مقاله چگونه نوزاد را از گهواره بگیریم برای شما مفید و کابربردی باشد. تولیدی بازرگانی مهر به‌عنوان یکی از بهترین شرکت‌های سازنده انواع گهواره سنتی (ننو) محصولات خود را با کیفیت بالا و قیمت مناسب عرضه می نماید. همه محصولات این شرکت علاوه بر داشتن کیفیت بالا و نصب آسان، دارای استانداردهای به روز دنیا هستند. شما عزیزان می‌توانید برای سنین مختلف کودک خود نسبت به خریداری ان اقدام نمایید.

پس با مراجعه به فروشگاه گهواره و ننو بازرگانی مهر، می‌توانید گهواره مورد نظر خود را برای کودکتان سفارش داده و آن را درب منزل خود دریافت کنید. توجه داشته باشید که خرید اینترنتی این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد تا در زمان و هزینه‌های خود صرفه جویی نمایید. در صورت هر گونه سوال نیز می‌توانید با همکاران ما در بخش فروش تماس گرفته و از راهنمایی و کمک آن‌ها برخوردار شوید.

برای مشاهده نمونه‌های متنوع و مدرن گهواره و ننو صفحه اینستاگرام ما را فالو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
enemad-logo
تماس با بخش فروش